Zijplateau Groot 50cm voor BEEK Grande & Classico Pizza Ovens

79,00

Zijplateau groot 50 x 70 cm voor origineel onderstel Grande en Classico.

Zijplateau is van 1,5mm staal en geheel voorzien van poedercoating in de kleur Mat-Zwart.

Categorie:

Het grote Zijplateau voor BEEK pizza ovens is een onmisbare aanvulling voor elke pizzaliefhebber die zijn bakervaring wil verbeteren. Dit zijplateau, speciaal ontworpen voor de BEEK Grande en Classico modellen, biedt aanzienlijk meer ruimte voor al uw bakbenodigdheden, waardoor het bakken van pizza’s een gestroomlijnde ervaring wordt.

Met afmetingen van 50 x 70 cm biedt dit zijplateau genoeg ruimte voor het plaatsen van ingrediënten, gereedschappen en accessoires die u nodig heeft tijdens het pizzabakken. Het is gemaakt van 1,5 mm dik staal en is volledig bedekt met een duurzame poedercoating in mat-zwart, die niet alleen esthetisch aangenaam is maar ook extra bescherming biedt tegen de elementen, waardoor het ideaal is voor buitengebruik.

De installatie van het Zijplateau is eenvoudig en vereist geen gereedschap, waardoor het gemakkelijk is om het plateau aan het originele onderstel van uw BEEK oven te bevestigen. Eenmaal geïnstalleerd, transformeert het de functionaliteit van uw pizzastation door extra werkruimte te bieden die essentieel is voor efficiënt koken.

Dit grotere zijplateau is perfect voor het organiseren van uw kookruimte. U kunt gemakkelijk al uw pizzagereedschappen zoals deegrollers, pizzascheppen, en kruiden binnen handbereik houden. Dit maakt het niet alleen makkelijker om snel en effectief te werken, maar helpt ook om uw keuken of buitenkookruimte netjes en georganiseerd te houden.

Bovendien draagt het grote Zijplateau bij aan de esthetiek van uw kookomgeving. Het strakke, moderne design in mat-zwart past naadloos bij de robuuste uitstraling van cortenstaal en RVS pizzaovens, en versterkt de professionele uitstraling van uw bakruimte.

Kortom, het grote Zijplateau voor BEEK Grande en Classico pizza ovens is een uitstekende investering voor iedereen die zijn pizzabakervaring wil professionaliseren en vereenvoudigen. Voeg dit essentiële accessoire toe aan uw pizzabakuitrusting en geniet van het gemak en de functionaliteit die het biedt bij elke baksessie.

Heeft u vragen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Gewicht 10 kg
Afmetingen 70 × 50 × 15 cm

Andere suggesties…

nl_NLNederlands