Contact buitenpizzaovenkopen

Neem contact op met buitenpizzaovenkopen

Welkom op onze contactpagina, hier kunt u contact opnemen met Buitenpizzaovenkopen! We zijn toegewijd aan het bieden van de beste service en ondersteuning aan onze klanten. Of je nu vragen hebt over onze producten, hulp nodig hebt bij je bestelling, of gewoon meer wilt weten over de voordelen van een houtgestookte pizza oven, Wij staan klaar om je te helpen.

Contact buitenpizzaovenkopen

Hoe kun je contact met ons opnemen?

Neem geheel vrijblijvend contact op met buitenpizzaovenkopen

CONTACT PER MAIL

Stuur een e-mail naar info@casadiruscello.nl. We streven ernaar om alle e-mails binnen één werkdag te beantwoorden.

Veel gestelde vragen!

Producten die op voorraad zijn worden binnen 2 tot 15 werkdagen bij u afgeleverd.

Tevens word u op de hoogte gehouden van de leverdatum en tijdvak.

Onze producten worden in Nederland, België en Duitsland geleverd. Andere landen op aanvraag mogelijk.

De pizza Margherita is vernoemd naar koningin Margherita, de vrouw van koning Umberto I. Tijdens hun bezoek aan Napels in 1889 kreeg zij de lokale specialiteit aangeboden: pizza. De pizza met tomaten, mozzarella en basilicum was haar favoriet en draagt sindsdien haar naam. De referentie naar de Italiaanse vlag (rood, wit, groen) zal ongetwijfeld bijgedragen hebben aan haar keuze voor deze pizza.

Momenteel is Amerika het land waar veruit de meeste pizza wordt gegeten. De grootste internationale pizzaketen is Pizza Hut met meer dan 12.000 vestigingen in negentig verschillende landen – maar niet in Italië. De Italianen zelf staan wat betreft pizzaconsumptie op nummer twee, gevolgd door Canada.

Over het ontstaan van de pizza kun je eeuwig twisten. Feitelijk is het een plat brood en dat wordt al eeuwenlang in vele culturen gebakken. Maar de pizza zoals wij hem nu kennen – rond, met een rand, tomatensaus en/of kaas – komt uit Napels. Er werd al over geschreven in de zeventiende eeuw. In die tijd was pizza streetfood voor de minderbedeelden.

Pizzeria’s zoals wij die nu kennen, in de vorm van restaurants, bestonden toen nog niet. Je at een pizza uit de hand, op straat. Het idee van de oorspronkelijke pizza is dan ook dat hij twee keer dubbelgevouwen moet kunnen worden, zonder dat hij breekt. De bodem hoort dus niet krokant, maar zacht te zijn. Tot op de dag van vandaag wordt dit verstaan onder de Napolitaanse pizza.

Pizzabol goed in de rijstestrooimeel of bloem drukken, zodat deze niet meer aan de handen en het werkblad blijft plakken.

Voordat u de pizzabodem gaat beleggen deze een keer omdraaien, zodat deze niet aan de tegel of het werkblad plakt.

Voorbeeld voor 32 pizza’s gemiddeld nodig:
3 x pakje ham (achterham),  
4 x pakje salami, 
2 x blikje ananas, 
2 x blikje tonijn, 
2 doosjes champions,
3 paprika’s,
4 uitjes snijden,
1 gorgonzola is altijd lekker,
1 zakje rucola voor de liefhebber😃,
1 potje kappertjes en olijven,
1 potje jalapeno.
Het is eigenlijk wat jullie zelf lekker vinden, dus er kan altijd wat bij.
Tips: 
Maak eens een pizza met crème fraiche als basis of bijvoorbeeld een mexicaanse pizza met voorgebakken gehakt en een zakje Tortilla chips. 

Gemiddeld eten volwassenen 1 tot 1,5 pizza’s per persoon als avondeten. Heeft u ook een voorgerecht of een salade dan zakt het gemiddelde.

Dat kan prima, tip is om wel gezamenlijk te eten. Dus deel uw pizza met anderen. Hierdoor heeft iedereen snel te eten en eet u gevarieerder en is het is veeeel gezelliger!

De MAXIMUS 70, de BEEK Classico en de FIESTA passen standaard in iedere 5 deurs auto waarvan de achterbank plat kan. 

Een nieuwe pizzaoven kan op afspraak worden afgehaald.
Neem gerust contact op 06-33711195

Voor adviseren u graag voor een passende pizzaoven. het meest eenvoudige is om telefonisch contact op te nemen met 06-33711195
Natuurlijk kunt u zich op deze website verdiepen is de verschillende soorten pizzaovens

Pizza oven aanmaken met sprokkelhout , boven 100 graden deurtje sluiten om temperatuur op te hogen. In het begin een keer ruim boven de 300 graden op stoken, bij voorkeur naar de 350 a 400 graden.
Zorg dat het hout gelijk of net boven het hitteschild uit komt, en op tijd hout bijvullen.

Het afbakken duurt bij 350 graden slechts 90 seconden, bij 300 graden rond de 2 minuten.

1 of 2 doosjes bollen +/-10 tot 20 minuten voor bereiden uit de koeling halen.

Tussen de 30 en de 60 minuten. Indien u de tijd heeft bij voorkeur op tijd aanmaken.

Bevroren pizzabollen 5 á 6 uur voor gebruik laten ontdooien in de bijgeleverde deegbakken. Wel afdekken met een deksel of met een natte theedoek anders drogen de bollen uit. De bollen lichtjes bevochtigen met water werkt ook prima tegen het uitdrogen.

U kunt de bollen het beste bewaren in de koeling, graag zo koel mogelijk. Bevroren bollen kunt u doorgaans 6 maanden in de vriezer bewaren.

Na je laatst gebakken pizza het hout(kool) over de ovenvloer verspreiden. De vloer brandt op deze manier mooi schoon en u hoeft niet te borstelen of te krabben.
Een andere prima methode is de temperatuur naar de 350 a 400 graden te brengen middels een extra houtje op het vuur en de deur dicht houden. Op deze manier brandt de vloer ook mooi schoon.

nl_NLNederlands