Onderstel mobiel Casa di Ruscello 120

499,00

Verrijdbaar onderstel voor pizza ovens speciaal gemaakt voor hout gestookte mobiele pizzaovens zoals de Maximus, Jolly, Alfa, Clementi en andere merken. Onderstel heeft een vintage look. Past op ieder terras maar ook door iedere deur. Door het toepassen van grote zware last zwenkwielen 160mm (150kg per Wiel) makkelijk te verplaatsen en te vervoeren.

 

Beschikbaar via nabestelling

Categorie:

Onderstel speciaal gemaakt voor hout gestookte mobiele pizzaovens. Onderstel heeft een vintage look. Toepasbaar voor Maximus, Clssico, Jolly, Alfa, Clementi en andere merken. Past op ieder terras maar ook door iedere deur. Door het toepassen van grote zware last zwenkwielen 160mm (150kg per Wiel) makkelijk te verplaatsen en te vervoeren.

Eenvoudig te demonteren en eventueel makkelijk mee te nemen naar een andere locatie.
Breedte is +/- 74 cm
Lengte+/-  120 cm
Dikte bladen +/- 4 cm
Ideale Werkhoogte van  +/- 100cm

Er is veel ruimte voor uw houtopslag maar ook een extra verdieping voor het plaatsen van uw pizzaschep, draaischep en borstel. Tevens haken voor uw theedoek en/ of handdoek. Naast de oven nog een werkblad. Deze weerbestendige set met mooie details is ideaal voor uw mobiele pizzaoven en makkelijk te verplaatsen.

Ophalen is gratis. Demontabel in 5 minuten en past dan in iedere auto waarvan de achterbank plat kan.

Afmetingen 120 × 74 × 100 cm