Onderstel Pizza oven BEEK 90, hoogte 104cm, passend bij de BEEK GRANDE

399,00537,00

Onderstel speciaal gemaakt voor hout gestookte mobiele pizzaovens en op een fijne werkhoogte van 104cm.
Onderstel is van 1,5mm staal en geheel voorzien van coating in de kleur Mat-Zwart.
voor Maximus 70, BEEK Classico 70, Jolly 70, Alfa, Clementi en andere merken. Past op ieder terras maar ook door iedere deur.
Door het toepassen van zwenkwielen 100mm makkelijk te verplaatsen op het terras.
Onderin de mogelijkheid voor 0,5 M3 gestapeld hout voor uw pizzaoven.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Het Onderstel Pizza Oven BEEK 90 is specifiek ontworpen om de functionaliteit en mobiliteit van uw houtgestookte pizzaoven te verhogen. Met een ideale werkhoogte van 104 cm is dit onderstel perfect voor iedereen die comfortabel en efficiënt wil werken, zonder te bukken of te strekken. Dit maakt het een uitstekende keuze voor zowel huishoudelijk als commercieel gebruik, vooral in Noord-Europese landen waar een hogere werkhoogte gewenst is.

Vervaardigd uit 1,5 mm dik staal, is dit robuuste onderstel voorzien van een duurzame matzwarte poedercoating die het een elegante uitstraling geeft en beschermt tegen de elementen. Het is speciaal ontworpen om de BEEK Grande te ondersteunen, maar het is ook compatibel met andere vergelijkbare modellen pizzaovens. Het onderstel is gemakkelijk verplaatsbaar dankzij de sterke 100mm zwenkwielen, waardoor het ideaal is voor zowel vaste installaties als mobiele toepassingen zoals food trucks en outdoor evenementen.

De installatie van het onderstel is eenvoudig en snel. Het kan binnen 15 minuten volledig gemonteerd of gedemonteerd worden, wat transport en opslag vereenvoudigt. Dit is vooral handig voor cateraars en evenementenplanners die hun uitrusting regelmatig moeten verplaatsen.

Daarnaast biedt het onderstel ruime opbergmogelijkheden voor hout, met ruimte voor ongeveer 0,5 kubieke meter gestapeld hout onder de oven. De optionele aanbouwbladen bieden extra werkruimte en opslag voor keukengerei zoals pizzascheppen, draaischeppen en ovenborstels. Het eerste aanbouwblad meet 25×70 cm, ideaal voor het opbergen van gereedschap, terwijl het tweede blad van 50×70 cm dient als extra werkruimte voor het bereiden van gerechten.

Het Onderstel Pizza Oven BEEK 90 combineert dus praktische bruikbaarheid met stijlvol design, en is daarmee een onmisbare aanvulling voor elke pizzabakker die streeft naar functionaliteit en efficiëntie in hun kookruimte. Upgrade uw pizza-bakervaring met dit hoogwaardige, aanpasbare en gebruikersvriendelijke onderstel.

Eenvoudig te monteren.
Breedte is +/- 90 cm
Lengte+/-  70 cm
Totale hoogte 104 cm, deze ideale werkhoogte is fijn om goed in de oven te kunnen kijken en zo uw pizza of andere gerechten te kunnen afbakken.
Vandaar dat we deze onderstellen aanbieden speciaal voor Noord-Europese landen.

Er is veel ruimte voor uw houtopslag onder de pizzaoven maar er is ook de mogelijkheid om aanbouwdelen als optie bij te bestellen.
Aanbouwblad 1: 25×70 cm voor uw pizzaschep, draaischep en borstel.
Aanbouwblad 2: 50×70 cm  als werkblad voor het bereiden van uw pizza of andere gerechten.

Ophalen is gratis. De-montabel in 5 – 15 minuten en past dan in iedere auto.

Mocht u nog vragen hebben? Neem gerust contact met ons op!

Gewicht 40 kg
Afmetingen 120 × 80 × 50 cm
Zijplateau rechts

Geen, Klein, Groot

nl_NLNederlands