3-delige pizza scheppen set 80cm

79,95

Pizza scheppen set Casa di Ruscello met houten steel bestaande uit:
– FALCI pizzaschep 30cm RVS met opstaande rand
– FALCI draaischep van 19cm RVS
– Oven borstel

De 3-delige pizza scheppen set is de ultieme toolkit voor iedereen die thuis de kunst van het pizzabakken wil beheersen. Deze set bestaat uit drie essentiële gereedschappen die elke pizza-liefhebber nodig heeft: een grote pizzaschep, een handige draaischep en een robuuste ovenborstel. Elk stuk van deze set is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en efficiëntie, waardoor u als een ware pizzabakker in uw eigen keuken kunt opereren.

De grote pizzaschep is perfect voor het veilig in- en uitschuiven van uw pizza’s in een hete oven. Met een diameter van 30cm en vervaardigd uit hoogwaardig roestvrijstaal, biedt het genoeg ruimte voor grote of kleinere pizza’s. De lange houten steel zorgt voor een veilige afstand van de hitte, terwijl de ergonomische grip een comfortabele hantering garandeert.

De draaischep is kleiner en wendbaarder, ideaal voor het draaien van pizza’s in de oven om een gelijkmatige garing te verzekeren. De schep heeft een compact ontwerp dat helpt bij het nauwkeurig manoeuvreren en controleren van de bakstatus van de pizza. Dit is essentieel voor het bereiken van die perfect knapperige bodem zonder de pizza te beschadigen.

De duurzame ovenborstel is een must-have voor het onderhouden van de oven. Deze borstel helpt om as en voedselresten effectief te verwijderen, wat essentieel is om de kwaliteit van elke volgende pizza te waarborgen. De lange steel van de borstel maakt het mogelijk om diep in de oven te reiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de hitte.

Deze 3-delige pizza scheppen set is niet alleen praktisch maar ook een investering in uw kookkunsten. Het stelt u in staat om met vertrouwen en precisie te werken, of u nu een beginner bent of een ervaren pizzabakker. Upgrade uw pizzagereedschap vandaag nog en transformeer uw keuken in een Italiaanse pizzeria!

Pizza scheppen set Casa di Ruscello met houten steel bestaande uit:
– FALCI pizzaschep 30cm RVS met opstaande rand
– FALCI draaischep van 19cm RVS
– Oven borstel 

Heeft u nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

nl_NLNederlands