FIESTA houtgestookte Pizza Oven

440,00

Pizza oven Fiesta, de kleine hout gestookte oven van 25 kg. Kan overal mee naar toe, past in iedere kofferbak. Voor groepen tot 15 personen of voor een feestje.
De afmeting van het kookoppervlak is 46 x 46 cm, dus naast het vuur voldoende ruimte om een volwaardige pizza te bakken.

Wordt geleverd met Pizzaschep.

Uitverkocht

Categorie:

De FIESTA pizzaoven is een draagbare pizza oven van 22 kg en Houtgestookt, Geheel compleet met afdek hoes, firebox en PIZZA schep. Kookoppervlak 46 x 46 cm. Dus naast het vuur voldoende ruimte om een volwaardige pizza te bakken. Eenvoudig mee te nemen naar vrienden, vakantie, picknick of feestje.

Zeer EENVOUDIG in gebruik en HOUTGESTOOKT. Een oven gestookt op hout gaat na alle test en reviews boven gas en pellets.

Specificaties:

  • Deze oven weegt slechts 22 kg volledig uitgerust.
  • Dubbele roestvrijstalen wanden voor isolatie en een vuurvaste vuursteen om de warmte binnen te houden.
  • Bakvloer 46×46 cm
  • Wordt geleverd met een ingebouwde thermometer van 0 – 500º C
  • De oven is ideaal voor het maken van Pizza’s , maar je kunt er natuurlijk ook vlees, groenten, en andere gerechten in maken
  • Op temperatuur in slechts 10 a  15 minuten
  • Bakt een perfecte en heerlijke pizza van maar liefst 32 cm in minder dan 2 minuten.

Constructie:
Het heeft dubbele 1,2 mm dikke roestvrijstalen wanden. Deze dubbele wanden liggen 10 mm uit elkaar voor het vasthouden van warmte. De oven is uitgerust met een vuurvaste steen van de hoogste kwaliteit. Deze vuurvaste vuursteen (460 x 460 x 12 mm) houdt de warmte in de oven vast en straalt deze lang uit.

Hij wordt geleverd met een thermometer met een sonde van 100 mm die de verbrandingskamer binnengaat, waardoor u de temperaturen in de oven nauwkeurig kunt aflezen. De deuropening is 400 mm breed en 175 mm hoog.

Gewicht 22 kg