Pizza bollen
Pizza in Beek classico foto - Pizza oven kopen
Casa di Ruscello - Tot 30 pizza's per uur
Pizza oven kopen - Pizza mes - pizza snijden

Pizza bollen (alleen afhalen)

30,0050,00

Pizza deeg bollen zijn ongeveer 180 – 200 gram per stuk en zijn goed voor een Napoliaanse PIZZA van +/- 32cm. De pizza bollen zijn verkrijgbaar in aantallen van 20, 30 en 60 stuks

Artikelnummer: N/B Categorie: Tags: , , ,

De vers bereide pizza bollen van Buitenpizzaovenkopen.nl bieden de basis voor “de lekkerste PIZZA van de stREEK”. Speciaal voor de liefhebbers van authentieke Napolitaanse pizza’s zijn onze pizza bollen, elk wegend tussen de 180 en 200 gram, de perfecte keuze voor een pizza van ongeveer 32 cm.

Vers en Klaar voor Gebruik
Elke week draaien we onze pizza bollen vers en vriezen deze onmiddellijk in om de versheid te garanderen. Dit proces zorgt ervoor dat u altijd over de beste kwaliteit beschikt voor uw thuisgemaakte pizza’s. De bollen zijn beschikbaar in aantallen van 20, 30 en 60 stuks, alleen af te halen bij onze locatie.

Bewaarinstructies
Bij aankoop kunt u de pizza bollen direct invriezen en tot 6 maanden bewaren. Dit maakt het bijzonder handig om altijd een voorraadje thuis te hebben voor wanneer de pizzalust toeslaat. Wanneer u klaar bent om te bakken, haalt u eenvoudig het gewenste aantal bollen uit de vriezer. Laat ze minimaal 6 uur in een afgedekte deegbak of schaal op kamertemperatuur ontdooien. Een kleine tip: bevochtig de pizza bollen licht voordat u ze gebruikt. Door het invriezen kan het deeg enig vocht verliezen, en door ze licht te bevochtigen herstelt u de optimale textuur.

Voorbereiding van Uw Pizzabodem
Voor het uitrollen van de pizzabodem raden wij rijststestrooimeel aan. Dit type meel helpt om een perfecte, niet-plakkende bodem te creëren die gemakkelijk te hanteren is.

Contact
Heeft u vragen of wilt u meer advies over het bereiden van de perfecte pizza met onze producten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen elk culinair avontuur succesvol te beginnen.

Deze uitgebreide informatie en bewaartips zorgen ervoor dat u altijd de beste resultaten behaalt met onze producten, terwijl u geniet van het gemak van pizza’s bakken in uw eigen keuken.

Aantal

20 stuks, 30 stuks, 40 stuks

nl_NLNederlands