Uitverkoop!
BEEK Grande Pizza Oven - Onderstel Pizza oven BEEK 90
Zijplateau groot voor BEEK pizza oven
Buiten pizza oven kopen - Beek pizzaovens

BEEK Grande Pizza Oven met origineel onderstel

Oorspronkelijke prijs was: €1.798,00.Huidige prijs is: €1.399,00.

De Beek Grande pizza oven is een grote oven waar 1 tot 4 pizza’s tegelijk in kunnen worden afgebakken. De oven heeft een extra brede bakvloer 800 mm breed en 600 mm diep. Hij weegt slechts 80 kg, waardoor deze oven nog steeds ontzettend mobiel is.

Artikelnummer: N/B Categorie:

De BEEK Grande Pizza Oven is een indrukwekkend model voor de echte pizza liefhebber, met ruimte om tot maar liefst 4 pizza’s tegelijkertijd te bakken. De oven beschikt over een extra brede bakvloer van 800 mm breed en 600 mm diep, waardoor deze ideaal is voor het bereiden van grote of meerdere kleinere pizza’s. Ondanks zijn grootte weegt de oven slechts 80 kg, wat hem verrassend mobiel maakt voor verplaatsing binnen of tussen locaties.

De opwarmtijd van De BEEK Grande Pizza Oven varieert van 15 tot 40 minuten, afhankelijk van de externe omstandigheden en het type brandstof dat wordt gebruikt. Eenmaal op temperatuur kan de oven een maximale temperatuur van 500˚C bereiken, waardoor pizza’s in slechts 90 seconden perfect gebakken kunnen worden. Dit maakt het niet alleen een krachtige maar ook een efficiënte keuze voor zowel thuisgebruik als commerciële toepassingen.

Qua constructie meet de oven 900 mm in de breedte en 740 mm in de diepte zonder onderstel. Met het onderstel, dat een ideale werkhoogte heeft van 104 cm, komen de totale buitenafmetingen op 2200 x 920 x 790 mm, inclusief afvoer. Het onderstel zelf is gemaakt van gepoedercoat staal en kan optioneel worden uitgebreid met zijschotten voor extra functionaliteit en stijl.

Het bakoppervlak van de oven, 800×600 mm, is gemaakt van hoogwaardige materialen die een optimale warmteverdeling garanderen voor gelijkmatig gekookte gerechten. Voor de brandstof wordt aangeraden om berkenhout of hardhout te gebruiken, zoals beuken, eiken of appelhout, wat bijdraagt aan de authentieke smaak van de gerechten.

Bij de oven worden diverse accessoires meegeleverd, waaronder een RVS deur van 2 mm dik, een schoorsteen, een hoogwaardige thermometer, een vuurscherm en een professionele pizzaschep van het merk Falci. Deze componenten verzekeren een duurzame en functionele bediening van de oven.

De Beek Grande is beschikbaar in de kleuren mat zwart en rood, met de mogelijkheid om op verzoek andere kleuren te bestellen. Elke oven komt met een garantie van één jaar vanaf de dag van aankoop, wat de kwaliteit en service van Buitenpizzaovenkopen.nl onderstreept. Dit maakt De BEEK Grande Pizza Oven een uitstekende investering voor iedereen die de kunst van het pizzabakken naar een hoger niveau wil tillen.

Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Technische specificaties:

Opwarmtijd: 15 – 40 minuten
Buitenafmeting oven: (BxD) 900 x 790 mm
Buitenafmeting met onderstel: (H x B x D): 2200 x 920 x 790 mm inclusief afvoer. Onderstel heeft een ideale hoogte van 104cm, is gepoedercoat staal en word standaard geleverd zonder Zijschotten, optioneel wel bij te leveren.
Bakoppervlak: 800x600mm
Maximale temperatuur: 500˚C
Baksnelheid voor pizza: 90 seconden
Capaciteit: 3 – 4 pizza’s of andere gerechten
Aanbevolen brandstof: berkenhout of hardhout zoals beuken, eiken, appelhout etc.
Bevat: oven, rvs deur 2mm dik!, schoorsteen, thermometer, vuurscherm, pizzaschep van het merk Falci en onderstel
Afvoer: 150mm
Garantie: 1 jaar vanaf de dag van aankoop
Kleuren: mat Zwart en Rood (andere kleuren op aanvraag mogelijk)

Gewicht 85 kg
Afmetingen N/B
Kleur

Rood, Zwart

Andere suggesties…

Aanbieding
nl_NLNederlands