Onderstel mobiel Casa di Ruscello 120

499,00

Verrijdbaar onderstel voor pizza ovens speciaal gemaakt voor hout gestookte mobiele pizzaovens zoals de Maximus, Jolly, Alfa, Clementi en andere merken. Onderstel heeft een vintage look. Past op ieder terras maar ook door iedere deur. Door het toepassen van grote zware last zwenkwielen 160mm (150kg per Wiel) makkelijk te verplaatsen en te vervoeren.

 

Beschikbaar via nabestelling

Categorie:

Het onderstel voor pizza ovens is een essentieel accessoire voor iedereen die het maximale uit hun mobiele houtgestookte pizzaoven wil halen. Dit robuuste en stijlvolle onderstel is ontworpen om de mobiliteit en functionaliteit van uw pizzaoven te verhogen. Met zijn vintage look en solide constructie biedt het onderstel niet alleen een stabiele basis maar ook een verhoogde werkhoogte van ongeveer 100 cm, wat het bakproces comfortabeler maakt.

Dit veelzijdige onderstel voor pizza ovens is compatibel met diverse merken zoals Maximus, Classico, Jolly, Alfa, en Clementi, waardoor het een universele keuze is voor verschillende modellen. Het brede en lange frame biedt genoeg ruimte voor efficiënt werken, met afmetingen van ongeveer 74 cm breed en 120 cm lang, en een bladdikte van ongeveer 4 cm. De extra verdiepingen en haken bieden voldoende opslagruimte voor hout, pizzagereedschap zoals pizzascheppen, draaischeppen, borstels en zelfs voor een theedoek of handdoek.

Daarnaast is het onderstel uitgerust met grote zware last zwenkwielen van 160mm, die elk tot 150 kg kunnen dragen. Dit maakt het onderstel uiterst mobiel en eenvoudig te verplaatsen of te vervoeren naar een andere locatie. Het is bovendien eenvoudig te demonteren, waardoor het binnen 5 minuten klaar is voor transport en in bijna elke auto past waarvan de achterbank plat kan.

Dit weerbestendige onderstel met mooie details is niet alleen functioneel maar ook een esthetische aanvulling op uw terras of buitenkeuken. Het biedt de perfecte combinatie van stijl, duurzaamheid en praktische bruikbaarheid, waardoor het de ideale keuze is voor zowel professionele koks als thuispizzabakkers die hun pizzabakervaring willen verbeteren. Ophalen van het onderstel is gratis, waardoor het een handige en kostenbesparende optie is voor iedereen die direct aan de slag wil.

Breedte is +/- 74 cm
Lengte+/-  120 cm
Dikte bladen +/- 4 cm
Ideale Werkhoogte van  +/- 100cm

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Afmetingen 120 × 74 × 100 cm
nl_NLNederlands